Voedingssupplementen of niet?

De beste diëten zijn die waarin een groot aantal verschillende soorten soorten voedselprocuten is toegestaan, waardoor u de meeste kans krijgt om alle vitaminen en mineralen die u dagelijks of minstens wekelijks nodig heeft, binnen te krijgen. De meeste koolhydraatarme diëten hebben een introductiefase die u twee weken volgt om uw bloedsuiker- en insulinespiegels te normaliseren.: u wordt aangeraden om gedurende deze periode uw dieet met een dagelijkse hoeveelheid multivitaminen aan te vullen. Bij sommige diëten wordt u aangeraden om deze voedingssupplementen niet alleen in te nemen zolang u gewicht verliest, maar ook gedurende de levenslange gewichtshandhavingsfasen van het dieet. Dit vanwege de massaproductie van voedsel en moderne groeimethoden, waarbij vitaminen en mineralen verloren kunnen gaan voordat zij uw keuken bereiken.

Controleer of het dieet dat u wilt gaan volgen voedselproducten bevat waarmee u dagelijks of wekelijks de onderstaande microvoedingsmiddelen binnenkrijgt. Als dat niet het geval is, kies dan een ander dieet of neem de juiste supplementen in om het tekort te compenseren.

Volgende artikel in deze reeks: Uw ideale lichaamsgewicht bepalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>