Over koolhydraatarm dieet

Ik ben deze site gestart omdat ik een grote fan ben van koolhydraat arme diëten. Ik ben zelf flink afgevallen met afvallen met , en heb daar zelfs een blog over geschreven, maar ik wil zoveel mogelijk verschillende diëten de revue laten passeren. Behalve dat de diëten worden besproken is het de bedoeling dat anderen hier hun ervaringen bespreken. Ook komt er een forum.

Behalve over dieten gaat deze site over gezond bewegen, want niet alleen is bewegen gezond, maar kan het ook helpen bij afvallen (als je het goed doet).

2 gedachten over “Over koolhydraatarm dieet

  1. jette

    Snel afvallen met een koolhydraat arm dieet is makkelijker dan veel mensen denken. De menu’s vooral van het mentale dieet plan zijn zeer smakelijk en ik verbrandde zo’n 3.2 kg per week. Ik ben blij dat dit dieet mijn doel heeft kunnen realiseren

    Reageren
  2. Jolanda

    Ik heb dit dieet twee jaar geleden al met veel succes gevolgd. Het was zeker niet altijd even makkelijk: ik zondigde eerlijk gezegd ook wel eens, maar doordat je sowieso al erg wisselt met wel of geen koolhydraten is dat zondigen geen ramp. Ook door de mentale begeleiding is dit zeer goed vol te houden. wat mij betreft zeker een aanrader.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>