Het beste dieet van 2016

In anderhalf jaar tijd heeft is dit dieet door diverse partijen uitgeroepen tot het beste dieet van 2016. Over welk dieet ik het heb? Ik heb het over het Koolhydraatarm dieet van afvallen.com. Nadat ik hun pagina had bekeken leek het mij een goed idee om het te proberen. Nu heb ik het zelf niet nodig, maar mijn buurvrouw wilde voor haar vakantie graag nog wat kilootjes kwijt, dus heb heb ik haar gevraagd of zij hier interesse in had en ja, dat had ze. We kopen het startpakket Fase 1, voor 10 dagen: Als het dan een beetje meezit is dan al in een keer klaar.

  • Het is makkelijk vol te houden;
  • Je krijgt een goede begeleiding/coaching;
  • Je verliest op een gezonde en verantwoorde manier gewicht;
  • Je kunt het allemaal online volgen;
  • Sporten is niet nodig;
  • Je zult geen honger hebben;
  • Je behaalt snel resultaat;
  • Je kunt stoppen wanneer je wilt en toch is er dan geen sprake van het beruchte jojo-effect.

Mijn buurvrouw zegt dat ze een mailtje heeft gekregen dat ze morgen het pakket krijgt en over drie dagen kan beginnen en dat ze dagelijks een mailtje zal krijgen als steun in de rug. Ook heeft ze toegang gekregen tot haar online account. Hierin kun je het volgende bijhouden:
check list  Je progressie
check list  Al je metingen
check list  Je eetmomenten
check list  Je Sport momenten (is niet nodig bij dit dieet maar mag wel)
check list  Notities

Verder staan hier alle producten die je hebt gekocht en alle gidsen e.d. die je erbij krijgt (recepten, sportoefeningen (voor wie toch wil sporten), enz.). Je hoeft dat dus niet per se zelf te downloaden. Erg van deze tijd is de app die je erbij krijgt. Hierin vind je alle recepten en bereidingswijzen (handig voor in de supermarkt of in de keuken) en kun je vanuit je mobiel inloggen op je persoonlijke account. De volgende dag krijgen we (onze buurvrouw natuurlijk, maar ik heb toch het gevoel dat we het een beetje samen doen) onze spulletjes binnen. Dat vind ik het bijzondere: je krijgt warempel ook de producten. Alleen voor het avondeten zorg je zelf, met behulp van de meegeleverde recepten. Vitadis is een eiwitdieet (we weten dat deze werken), hetgeen betekent dat je weinig koolhydraten zult eten.

Het dieet zelf

Buurvrouw start en na enkele dagen vraag ik haar hoe het bevalt. Ze zegt dat het haar reuze meevalt: ze heeft nog geen honger gehad en de recepten voor het avondeten zijn ideaal, de rest van het gezin kan gewoon mee-eten. Dat lijkt mij echt belangrijk want ik kan me herinneren dat ik dat bij de diëten die ik vroeger volgende zo vervelend vond: dat je voor de rest van het gezin (deels) iets anders moest klaarmaken. Top, succes dan maar buurf! Ik kom over enkele dagen nog eens informeren Nadat ze er een volle week op heeft zitten ga ik nog eens vragen. Wel, ze heeft nog altijd geen honger gehad, ze is niet extra moe geweest en de online coach is super behulpzaam. Ze is erg benieuwd naar het eindresultaat. Ze heeft zich niet meer gewogen sinds de start, dus is ze best wel nieuwsgierig. Kan ik me wel voorstellen.

Het resultaat

Na 10 dagen is het eindelijk zo ver. Laat zien buurvrouw! 2.9 kg er van af. Tevreden buurvrouw, of ben je teleurgesteld omdat Vitadis claimt dat je tussen de 3 en 6 kg zou verliezen? Zegt mijn buurvrouw eerlijk dat ze een beetje gesmokkeld heeft en nog wel enkele glaasjes wijn heeft gedronken met het mooie weer….Ze is super tevreden. Ze hoefde ook niet zoveel er af en de laatste kilootjes zijn altijd het zwaarst, dus, meer dan tevreden.

Wat kost het?

Met de kortingscode: ‘4euro50′ krijgt u €4,50 korting.

Eindoordeel

Je kunt je vast voorstellen wat ons oordeel is: we zijn super tevreden. Afvallen.com maakt alles waar wat ze beloven: geen honger, makkelijk vol te houden, veel afvallen, lekker eten, goeie begeleiding, wat wil je nog meer? Je merkt dat er een serieuze, ervaren groep mensen achter zit die weten waar ze mee bezig zijn. Mocht ik ik zelf ooit nog eens een dieet willen volgen (ik hoop het van niet natuurlijk), dan weet ik wat mij mij op 1 staat. Mocht je zelf ook interesse hebben, dan heb ik nog een verrassing voor je. Tijdelijk geven ze 60% korting (ik heb echter geen idee hoe lang). Die kun je claimen via onderstaande link:

Ga naar: www.afvallen.com/koolhydraatarm  en gebruik kortingscode ‘4euro50′ om direct 4 euro 50 korting te ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>