Zelfslankplan review

Het zelfslankplan van koolhydraatarmdieet.nl is een koolhydraatarm dieet wat mijns inziens zeer goed onderbouwd is. Op hun website lees je niet alleen de voorldelen van een koolhydraatarm dieet, maar ook de nadelen. Zij hebben echter een methode ontwikkeld die zeer gezond is, waar je uiteraard blijvend mee afvalt, waar je je fitter door voelt, geen darmklachten meer hebt (als je die had) en minder medicijnen nodig hebt.

Je leert alles over gezonde voeding, hoe je blijvend en veilig moet afvallen,  welke koolhydraten goed en slecht zijn, het gevaar van suiker en nog veel meer.

Wat  is het zelfslankprogramma precies?

Het is een 100% veilig, koolhydraatarm dieet dat gemakkelijk in uw leven valt in te passen. Daarnaast biedt het jeeen pakket aan maatregelen, geënt op gezonde voedingmentale weerbaarheid en praktische inpassing in je dagelijks leven. Normaal gesproken ontvang je het ZelfSlank Plan alleen digitaal, dus via de e-mail. Op veler verzoek is er  nu ook een papieren versie beschikbaar. Het bevat zowel het digitale plan als een papieren versie nu tijdelijk zonder meerkosten. Geen noodzaak om dus iets uit te printen!

Het ZelfSlank Plan bestaat uit de volgende onderdelen:

1. De ZelfSlank Richtlijnen Aan de basis van het ZelfSlank Plan staat deze handleiding. Het bevat de dieetadviezen die je nodig hebt om zonder problemen (zonder vermoeidheid en zoetaanvallen) over te schakelen op het vetverslindende voedingsplan.
Je vindt hierin uitgelegd wat je precies tijdens fase 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Plan moet eten, drinken en doen.

2. De Zelfslank besliskaart. In de richtlijnen vindt je de ZelfSlank Besliskaart. Een handig overzicht waarin je snel kunt zien of bepaalde voeding jouw vetverbranding op gang brengt of juist op een lager pitje zet. Het maakt ook duidelijk welke koolhydraten je wel kunt eten en welke je beter weg kunt laten. Geef aan de hand van de richtlijnen moeiteloos je eigen draai aan het ZelfSlank Plan, mocht je van de gegeven weekmenu’s af willen wijken.

3. De zelfslank Weekmenu’s: 6 volle weken met koolhydraatarme recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Totaal biedt het plan 55 unieke recepten voor het diner, 21 unieke recepten voor het ontbijt en 21 unieke recepten voor de lunch.Dit voedingsplan geeft rust want je weet precies wat je gaat eten. Je hoeft zelf niet meer uit te vogelen hoe en wat.

4. ZelfSlank Online Menuplanner met persoonlijk boodschappenlijstje. Een praktische tool die je nergens anders vindt. Je steltaan de hand van deze online menuplanner snel een persoonlijk boodschappenlijstje samen. Dit bespaart je veel hoofdbrekens, tijd én geld (je koopt in grotere hoeveelheden en kunt beter op aanbiedingen van de buurtsuper inspelen). Bovendien geeft het rust. De vraag: “Wat moet ik nu weer eten?” is er niet langer bij!

5. Begeleiding bij trap 1, 2 en 3 Je vindt hierin uitgelegd wat je precies tijdens fase 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Plan moet eten, drinken en doen.Je wisselt tussen de trappen namelijk van samenstelling van je maaltijden. Dit doe je om jouw vetverbranding volledig te ontvlammen en precies op het goede moment te wisselen tussen koolhydraatarm en koolhydraatrijke voeding, zodat eetbuien geen vat op je krijgen.

6. Begeleiding bij de “booster” (optioneel). Als optie kun je voordat je aan trap 1 van ZelfSlank begint de “booster” doen. De booster geeft je nog sneller vetverlies wanneer je het vooraf laat gaan aan trap 1 van ZelfSlank.Het bevat een kort menu van 4 dagen die je snel van de eerste kilo’s verlossen.
Let op: het is GEEN vastenkuur en ook geen eiwitdieet. Je zult met de booster geen hongergevoel hebben én toch vet verbranden. Plus: dankzij de booster zul je ook in de andere fasen van het ZelfSlank Plan sneller kilo’s kwijtraken.

7. “Vergeet het dieet”: een digitaal boek voor de broodnodige mentale ondersteuning, aangezien je je leefstijl radicaal zal omgooien. Aan de hand van dit boek krijg je meer controle over uw eetgewoonten.snoepbuien voorkomen 80% een kwestie is van de juiste koolhydraaten eten, in de juiste combinaties en op de juiste tijdstippen. De overige 20%, het mentale stuk, komt in dit boek aan bod.

8. Het luisterboek “Vergeet het dieet”: wanneer jij liever niet van het scherm leest of niet wilt uitprinten leest Alex ‘Vergeet het dieet’ aan je voor. Luister het af op jouw computer, MP3 speler (bijv. de iPod of iPhone). Handig tijdens het reizen naar werk of bijvoorbeeld het sporten.
Het is dan alsof Alex je als jouw persoonlijke coach toefluister en motiveer. Wanneer je wilt, dus ook op de momenten dat het tegenzit!

9. Het deelnemersforum. Je krijgt ook direct toegang tot het deelnemersforum. Niemand behalve andere deelnemers kunnen dit inzien. Wel zo prettig, wetende dat wat je opschrijft alleen door “maatjes” wordt gelezen.

10. Wekelijkse Motivatievideo’s (in totaal 15 stuks). Het ZelfSlank Plan is opgedeeld in 6 modules. Je ontvangt met elke module een nieuw weekmenu en meerdere coachingtips van Alex.

Onderwerpen zijn onder andere:

 • Het dieet van super-fitte en gezonde volkeren
 • De vetverbranding “booster” uitgelegd
 • Hoe je koolhydraten eet en hoe vooral niet!
 • Stress te lijf gaan
 • De enige techniek waarmee je eetbuien definitief stopt

Daarnaast krijg je nog de volgende bonussen:

Extra I: Supersnelle alternatieven voor ontbijt & lunch. Extra recepten voor ontbijt & lunch voor als je weinig tijd hebt, veel onderweg bent of tussen de middag niet in staat bent om voor jezelf te koken.

Extra II: Compleet vegetarisch weekmenu bij elk ‘normaal’ weekmenu. Voor als je vegetariër bent of daarmee wilt experimenteren. Door deze extra verdubbelt het aantal recepten dat je met het ZelfSlank Coaching Plan ontvangt.

Extra III: Glutenvrije marinades, sausjes en dressings
Ook als je prima gluten kunt verdragen zijn dit supergezonde receptjes die elke salade glans geven. Dankzij deze extra verorber je met meer plezier salades, groenten- en andere schotels. Ook kinderen waarderen deze recepten zeer!

Extra IV: Audio-opnamen van “anti-eetbuien” coachingsessies
Alex heeft in totaal 12 (!) vrijwilligers bereid gevonden om zich door hem te laten coachen op het vlak van eetbuien. Ieder kreeg  30 minuten van zijn tijd. De deelnemers waren zo enthousiast dat ze het goed vonden dat hij de opname van deze sessies met je zou delen. Herken jezelf in anderen en laat je inspireren door de aanwijzingen die hij hen gaf! –> Ideaal voor in de trein of auto naar je werk of tijdens een wandeling <–

Sinds kort begint de site met een nieuwe video. Die moet je echt zien, die is echt te gek. Ik heb nog nooit zo’n mooie uitleg gezien.

Lees hier meer over het Koolhydraatarm dieet

Een gedachte over “Zelfslankplan review

 1. Suzanne

  Hallo,
  Ik ben Suzanne en wil graag mijn reactie geven over het mentale dieet plan. Ik ben net 3 maanden geleden begon en ben al 8 kilo kwijt geraakt. Het heeft mij een andere kijk op diëten gegeven. Ik wens iedereen heel veel succes!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>